Σκέψεις περί Eλευθερίας

Του Π. ΠολυζωιδηZP_Article

Πρέπει να ξεκινήσω με την παρακάτω σκέψη. Είναι ευχή και κατάρα συνάμα το να είσαι Έλληνας.

Ευχή γιατι μαθαίνεις οτι κατάγεσαι απο ημίθεους και γαλουχήσαι με το ελληνικό πνεύμα και αξίες.

Κατάρα γιατι το βάρος καμμιά φορά ειναι δυσβάσταχτο και κουράζεσαι να υπερασπίζεσαι τα αυτονόητα. Ειναι ψυχοφθόρο και εσαεί.

Ενα απο τα αγαπημένα μου μαθήματα στο σχολείο ήταν η Ιστορία. Καθε φορά ταξίδευα μαζί με τη μούσα στο παρελθόν και έβλεπα μπροστά μου τα δρώμενα και ιδιαίτερα οτι είχε να κάνει με τον αρχαίο Ελληνικό πολιτισμό.

Οταν έφτασα να διδάσκομαι νεοκλασσική ιστορία θυμάμαι οτι κατα κάποιο τρόπο δεν μου άρεσε και δεν ήθελα να μάθω λεπτομέρειες.

Αναπόφευκτα όμως, αυτό συνέβη και η αφορμή δώθηκε απο εμένα οταν κάποια χρόνια πίσω άρχισα να κάνω ερωτήσεις. Γιατι το ένα, γιατι το άλλο, γιατι να είναι έτσι τα πράγματα και να μην είναι αλλιώς.

Τρόπο τινα κατέληξα στο συμπέρασμα ότι ολα τα δεινά και τα προβλήματα ξεκινούν και τελειώνουν με την πολιτική και τους ασκούντες εξουσία.

Καλώς ήρθατε στο λυκόφως.

Με λίγα λόγια έμαθα την ιστορία των τελευταίων 2 αιώνων και πρέπει να ομολογήσω οτι είναι ενα κράμα ηρωισμού, αυταπάρνησης και θυσιών ταυτόχρονα με τεράστιες προδοσίες, εθελοδουλίας και αποτροπαιασμού.

Αλλά αυτό που σου μένει στο τέλος είναι ενα απέραντο συναίσθημα λύπης και οργής.

Αυτός ο ευλογημένος τόπος πατήθηκε απο μεγάλους ήρωες αλλά και προδότες τεράστιας ολκής.

Ακράδαντα υποστηρίζω οτι ο Εφιάλτης των αρχαίων χρόνων μπροστά στους τωρινούς εθνοπροδότες ωχριά παρασάγγας.

Το πιο σημαντικό πράγμα που ανακάλυψα μελετώντας την νεώτερη ιστορία είναι ότι δεν είμαστε ελεύθεροι.

Οι πρόγονοι μας θυσιάστηκαν για το ελληνικό έθνος και την ελπίδα της ελευθερίας και δυστυχώς η ιστορία έρχεται να μας παραδώσει την σκυτάλη του αγώνα και του πολέμου στην δικιά μας την γενιά, να αποτελειώσουμε το βαρυσήμαντο έργο της απελευθέρωσης του γένους.

Δεν θα επιμείνω στις λεπτομέρειες το πώς και το γιατί δεν είμαστε ελεύθεροι. Ο νοών νοείτο και ουαί τώ ανόητω οπως ελεγαν οι αρχαιοι ημών πρόγονοι.

Θα αποταθώ για το διά ταύτα.

Πρέπει να ελευθερωθούμε γιατί δεν είμαστε ελεύθεροι, αυτό είναι το μοναδικό πρόβλημα που έχουμε. Όλα τα άλλα τα βρίσκουμε. Αν δεν στείλουμε στην φυλακή ΟΛΑ τα λαμόγια δεν θα δούμε άσπρη μέρα στην πατρίδα μας. Τελεία και παύλα

Πώς θα το κάνουμε? Μία οδός υπάρχει. Συσπείρωση και Ένωση όλων μας. Ξεχάστε τις δουλειές σας, ξεχάστε τις καθημερινές σας ασχολίες για μερικές μέρες, βγείτε έξω μιλήστε με τον διπλανό σας, ενωθείτε με το κοινό σκοπό, την Ελευθερία. Βρείτε κινήματα και μέτωπα με εθνικοαπελευθερωτικά προτάγματα, συμμετάσχετε στα κοινά και στον αγώνα της ανεξαρτησίας.

Δυστυχώς δεν έχουμε χρόνο. Οι γερμανοτσολιάδες της εξουσίας εκτός της γενοκτονίας και την απόλυτη φτωχοποίηση των Ελλήνων, έχουν ήδη ξεκινήσει τον επικοισμό της Ελλάδας απο βάρβαρους μετανάστες όλων των ειδών και των αποχρώσεων.

Προτείνω 2 πρακτικές λύσεις

  1. Κάντε καθιστική γενική απεργία όπως έκανε ο Γκάντι στην Ινδία. Σταματήστε όλες τις δραστηριότητες, μην πάτε για δουλειά (όσοι έχετε), καθήστε ήρεμα και απολαύστε 3 μέρες με την οικογένεια σας, τους φίλους σας και τους συναγωνιστές σας. Τα λαμόγια του κυνοβουλίου δεν θα αντέξουν ούτε 3 μέρες στην εξουσία. Όσο οι Έλληνες δουλεύουν, έστω και για 20-30 ευρώ την μέρα δίνουν αίμα και τροφή στο «θεριό». Το θηρίο χρησιμοποιεί τον κόπο και τα χρήματα των Ελλήνων για να τους αποτελειώσει
  2. Εφαρμόστε ακροτελεύτια διάταξη 4 του άρθρου 120 όπως ορίζει το σύνταγμα της Ελλάδος
 ‘Αρθρο 120 – (Ακροτελεύτια διάταξη)
  1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων, υπογράφεται από τον Πρόεδρό της, δημοσιεύεται από τον προσωρινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην Eφημερίδα της Kυβερνήσεως, με διάταγμα που προσυπογράφεται από το Yπουργικό Συμβούλιο και αρχίζει να ισχύει από τις ένδεκα Iουνίου 1975.
2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Eλλήνων.
3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.
4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.

 

Μήν το αναβάλατε άλλο το ιερό χρέος προς την Πατρίδα!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s